La Guàrdia Civil ha detingut @AnonXeljomudoX # Anonymous Catalunya

La Guàrdia Civil ha detingut @AnonXeljomudoX

dimecres 28 de febrer de 2018 > Español

La Guàrdia Civil ha detingut una persona per la seva vinculació amb els atacs als sistemes d’informàtics

i les pàgines web de les eleccions autonòmiques de Catalunya del 21 de desembre. A l’arrestat el van començar a investigar arran de la publicació en el seu compte de Twitter de diversos atacs informàtics contra pàgines web d’organismes públics i empreses espanyoles el 21-D.

Els agents expliquen que el detingut aconseguia accedir de manera il·legal a l’estructura interna dels portals web i acabava gestionant-los com si fos l’administrador aprofitant-se de les vulnerabilitats del sistema. Després, modificava la part pública de la pàgina web, i hi incloïa la seva firma (@AnonXeljomudoX) i imatges amb logotips i lemes relacionats amb el moviment Anonymous.

A més de signar els atacs, eliminava comptes legítims amb perfil d’administrador i accedia a les dades personals contingudes en les bases de dades de les pàgines atacades. Entre les dades personals publicades es trobaven filiacions, comptes de correu electrònic i fins i tot contrasenyes d’accés pertanyents a treballadors dels diferents organismes i empreses atacats. La Guàrdia Civil el responsabilitza de diversos delictes de danys informàtics i descobriment i revelació de secrets.

Les reivindicacions de l’atac incloïen entre d’altres les etiquetes #OpCatalunya, #FreeCatalonia i #Op21Dec, utilitzades pel detingut per donar suport a l’organització del referèndum de l’1-O. El detingut bloquejava els sistemes informàtics dedicats a l’organització de les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.

Tor hidden-service - Onion.IRC #CgAn - Free speech servers

Anonymous Server

Tor

Socks5

Hostname

Port

SSL

CyberGuerrilla 9050 6dvj6v5imhny3anf.onion 6697

Tor Guide - Freedom & Privacy Online

Tor Powering Digital Resistance. “The Onion Router” protects your privacy. Tor is an invaluable tool for protecting online freedom and guarding against state surveillance and censorship (...)

Tor Project

Paraules clau

#opCatalunya
Join the resistance

Tor hidden-service - IRC.CyberGuerrilla

Tor Socks5: 9050 - Host: 6dvj6v5imhny3anf.onion - Port: 6697 - SSL
Webchat #OpNewBlood
Libertad y privacidad "online" - El Proyecto Tor crea y distribuye herramientas libres que permiten a periodistas, activistas de Derechos Humanos, diplomáticos, hombres de negocios o a cualquier otra persona utilizar Internet sin ser vigilados "online" por gobiernos o empresas.

Anonymous t-shirt

T-shirts store
Camiseta, Sudadera con capucha
Tor Browser
Tor Browser
Tor protects your privacy
NordVPN
NordVPN
Red Privada Virtual

Anónimo y seguro.

Llegir més Tancar