AnonymousVideo

Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya # Anonymous Catalunya

Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya

dilluns 9 d’octubre de 2017 Traduction français Translation English

Evidència de Censura a Internet durant el Referèndum d’Independència de Catalunya.

Catalunya va celebrar un referèndum d’independència en relació a Espanya. Mentre el món espera a veure què passa, publiquem aquest article per compartir evidència d’accions de censura recents que van tenir lloc durant i fins el dia del referèndum.

Confirmem el bloqueig de com a mínim 25 llocs web relacionats amb el referèndum a Catalunya a través de manipulació de DNS i bloqueig HTTP, basant-nos en mesuraments de la xarxa recollides per l’OONI a tres xarxes locals. La informació capturada per l’OONI demostra que aquests llocs web van estar bloquejats cada dia des de (com a mínim) el 25 de Setembre de 2017 (quan començaren les proves de xarxa) fins al dia del referèndum, l’1 d’Octubre de 2017.

Per a recollir dades demostrant que llocs web relacionats amb el referèndum de Catalunya van ser bloquejades, es van executar proves de l’OONI Probe a Catalunya durant la setmana passada. OONI Probe és programari lliure i gratuït que tothom pot executar per mesurar el bloqueig de llocs web. Totes les dades de xarxa recollides per l’OONI Probe són immediatament publicades per augmentar la transparència de la censura a internet arreu del món.


Serveis per al Referèndum.

Aquest web és una iniciativa ciutadana per a organitzar-nos davant d’atacs a la llibertat, a la pau i a la democràcia dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya durant el procés d’independècia. És una eina per a recopilar i difondre informació que el poble necessiti conèixer per a la seva autodefensa. També és una plataforma per a donar formació en el tema de la privacitat i seguretat en l’entorn digital ja que molt probablement l’Estat Espanyol ens estigui interceptant comunicacions massivament, tal com s’ha demostrat en altres casos. Podeu col.laborar amb aquesta iniciativa difonent l’adreça d’aquest web: referykkmr36j4hs.onion.

Tor hidden-service - Onion.IRC #CgAn - Free speech servers

Anonymous Server

Tor

Socks5

Hostname

Port

SSL

CyberGuerrilla 9050 6dvj6v5imhny3anf.onion 6697

Tor Guide - Freedom & Privacy Online

Tor Powering Digital Resistance. “The Onion Router” protects your privacy. Tor is an invaluable tool for protecting online freedom and guarding against state surveillance and censorship (...)

Tor Project
WikiLeaks

WikiLeaks formulario para enviar documentos

La información contenida en este formulario será encriptada y sólo será utilizada para WikiLeaks.


Cap exèrcit no pot aturar una idea...

Jeremy Hammond
Jeremy
Matt DeHart
Matt
Martin Gottesfeld
Marty
Barrett Brown
Barrett
Higinio Ochoa III
Higinio
Ryan Ackroyd
Ryan
Jake Davis
Jake
Christopher Weatherhead
Christopher
Jon Cowden
Jon
John Anthony Borell III
John
Raynaldo Rivera
Raynaldo
Fidel Salinas
Fidel

Som anonymous. Som legió. No perdonem. No oblidem. Espera’ns.

Anonymous t-shirt

T-shirts store
Camiseta, Sudadera con capucha
Guy Fawkes
Gracias por donar Bitcoin
1C4eHds1wUHwgYHYyQGCaonAhPwgZS8haP
PureVPN
PureVPN
Red Privada Virtual