Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya # Anonymous Catalunya

Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya

dilluns 9 d’octubre de 2017 > français > English

Evidència de Censura a Internet durant el Referèndum d’Independència de Catalunya.

Catalunya va celebrar un referèndum d’independència en relació a Espanya. Mentre el món espera a veure què passa, publiquem aquest article per compartir evidència d’accions de censura recents que van tenir lloc durant i fins el dia del referèndum.

Confirmem el bloqueig de com a mínim 25 llocs web relacionats amb el referèndum a Catalunya a través de manipulació de DNS i bloqueig HTTP, basant-nos en mesuraments de la xarxa recollides per l’OONI a tres xarxes locals. La informació capturada per l’OONI demostra que aquests llocs web van estar bloquejats cada dia des de (com a mínim) el 25 de Setembre de 2017 (quan començaren les proves de xarxa) fins al dia del referèndum, l’1 d’Octubre de 2017.

Per a recollir dades demostrant que llocs web relacionats amb el referèndum de Catalunya van ser bloquejades, es van executar proves de l’OONI Probe a Catalunya durant la setmana passada. OONI Probe és programari lliure i gratuït que tothom pot executar per mesurar el bloqueig de llocs web. Totes les dades de xarxa recollides per l’OONI Probe són immediatament publicades per augmentar la transparència de la censura a internet arreu del món.


Serveis per al Referèndum.

Aquest web és una iniciativa ciutadana per a organitzar-nos davant d’atacs a la llibertat, a la pau i a la democràcia dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya durant el procés d’independècia. És una eina per a recopilar i difondre informació que el poble necessiti conèixer per a la seva autodefensa. També és una plataforma per a donar formació en el tema de la privacitat i seguretat en l’entorn digital ja que molt probablement l’Estat Espanyol ens estigui interceptant comunicacions massivament, tal com s’ha demostrat en altres casos. Podeu col.laborar amb aquesta iniciativa difonent l’adreça d’aquest web: referykkmr36j4hs.onion.

Tor hidden-service - Onion.IRC #CgAn - Free speech servers

Anonymous Server

Tor

Socks5

Hostname

Port

SSL

CyberGuerrilla 9050 epynixtbonxn4odv34z4eqnlamnpuwfz6uwmsamcqd62si7cbix5hqad.onion 6697
NordVPN, protéjase de los piratas informáticos y de la vigilancia al navegar por Internet.

Proteja todos sus dispositivos.

Oferta especial: 70% menos
NordVPN, protéjase de los piratas informáticos y de la vigilancia al navegar por Internet.

Proteja todos sus dispositivos.

Oferta especial: 70% menos
Join the resistance

Tor hidden-service - IRC.CyberGuerrilla

Tor Socks5: 9050 Port: 6697 - SSL #OpNewBlood
epynixtbonxn4odv34z4eqnlamnpuwfz6uwmsamcqd62si7cbix5hqad.onion
Libertad y privacidad - El Proyecto Tor crea y distribuye herramientas libres que permiten a periodistas, activistas de Derechos Humanos, diplomáticos, hombres de negocios o a cualquier otra persona utilizar Internet sin ser vigilados "online" por gobiernos o empresas.

Tails
Anonimato online y elusión de censura

Tor Browser
Tor Browser
Libertad y privacidad

NordVPN
Proteja todos sus dispositivos.
Oferta especial: 70% menos

Anonymous T-Shirts
Anonymous T-Shirts