AnonymousVideo

Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional # Anonymous Catalunya

Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional

dissabte 21 d’octubre de 2017 > Deutsch

Anonymous tomba la web del Constitucional i anuncia un ciberatac per Catalunya.

Anonymous, una legió de ciberactivistes sense rostre.

El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya". Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest dissabte es faran accions per "defensar Catalunya".

El primer resultat visible ha estat un atac a la web del Tribunal Constitucional. La pàgina ha caigut des d’aquest dissabte a la matinada. Pel que sembla, ha estat víctima d’un atac massificat de denegació de servei (DDoS), que consisteix a llançar nombroses peticions perquè un servidor que allotja una pàgina web no pugui suportar el tràfic.

  • TV3 i Catalunya Ràdio.

El ciberatac anunciat per Anonymous contra el govern i l’administració espanyols “per defensar Catalunya”, ja ha començat. I ha començat per fer caure el servidor del Tribunal Constitucional.

També han fet que durant uns moments no respongui el servidor de la Banca March. I han atacat els proveidors d’internet flexinet.es, internet4spain.com, linerentalspain.com, unlimited3gspain.com i telitec.com. Aquesta acció s’emmarca dins el que aquest grup clandestí anomena Operació Free Catalonia (#OpCatalunya), que van anunciar mitjançant un comunicat i un vídeo a YouTube.

L’amenaça es va confirmar quan el departament de Seguretat del govern espanyol ho va fer palès aquest divendres a través de Twitter.

  • RAC1.

Anonymous ha distribuit aquest vídeo a través dels seus canals per anunciar l’#OPCatalunya.

Tor hidden-service - Onion.IRC #CgAn - Free speech servers

Anonymous Server

Tor

Socks5

Hostname

Port

SSL

CyberGuerrilla 9050 6dvj6v5imhny3anf.onion 6697

Tor Guide - Freedom & Privacy Online

Tor Powering Digital Resistance. “The Onion Router” protects your privacy. Tor is an invaluable tool for protecting online freedom and guarding against state surveillance and censorship (...)

Tor Project
Join the resistance

Tor hidden-service - IRC.CyberGuerrilla

Tor Socks5: 9050 - Host: 6dvj6v5imhny3anf.onion - Port: 6697 - SSL
Webchat #OpNewBlood
Libertad y privacidad "online" - El Proyecto Tor crea y distribuye herramientas libres que permiten a periodistas, activistas de Derechos Humanos, diplomáticos, hombres de negocios o a cualquier otra persona utilizar Internet sin ser vigilados "online" por gobiernos o empresas.

Anonymous t-shirt

T-shirts store
Camiseta, Sudadera con capucha
Tor Browser
Tor Browser
Tor protects your privacy
NordVPN
NordVPN
Red Privada Virtual

Anónimo y seguro.

Llegir més Tancar