Anonymous Catalunya # Cap exèrcit no pot aturar una idea

Correo electrónico seguro gratuito.

Creemos que la privacidad de correo electrónico debe estar disponible para todos. Es por eso que nuestro código es de código abierto y las cuentas básicas de ProtonMail siempre son gratuitas.

ProtonMail
Anonymous Catalunya

Anonymous és la primera superconsciència basada en internet. Anonymous és un grup, en el sentit que una bandada d’ocell és un grup. Com saps que són un grup? perquè viatgen en la mateixa direcció. En un moment donat, més ocells es poden afegir, marxar, agafar un altre direcció.

  • Chris Landers Baltimore City Paper,2 d’abril de 2008.

La Guàrdia Civil ha detingut @AnonXeljomudoX

La Guàrdia Civil ha detingut una persona per la seva vinculació amb els atacs als sistemes d’informàtics i les pàgines web de les eleccions autonòmiques de Catalunya del 21 de desembre. A l’arrestat el van començar a investigar arran de la publicació en el seu compte de Twitter de diversos atacs informàtics contra pàgines (...)
28 de febrer

El col·lectiu Anonymous tomba la Fundació Francisco Franco

Anonymous tomba diverses webs del govern espanyol en l’Operació Catalunya. El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya" tomba diverses webs del govern espanyol i la Fundació Francisco Franco. Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest (...)
22 d’octubre de 2017

Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional

Anonymous tomba la web del Constitucional i anuncia un ciberatac per Catalunya. Anonymous, una legió de ciberactivistes sense rostre. El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya". Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest (...)
21 d’octubre de 2017

Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya

Evidència de Censura a Internet durant el Referèndum d’Independència de Catalunya. Catalunya va celebrar un referèndum d’independència en relació a Espanya. Mentre el món espera a veure què passa, publiquem aquest article per compartir evidència d’accions de censura recents que van tenir lloc durant i fins el dia del (...)
9 d’octubre de 2017

Tor hidden-service - Onion.IRC #CgAn - Free speech servers

Anonymous Server

Tor

Socks5

Hostname

Port

SSL

CyberGuerrilla 9050 6dvj6v5imhny3anf.onion 6697

Tor Guide - Freedom & Privacy Online

Tor Powering Digital Resistance. “The Onion Router” protects your privacy. Tor is an invaluable tool for protecting online freedom and guarding against state surveillance and censorship (...)

Tor Project

Anonymous Catalunya

Articles d’aquesta secció = 4

Join the resistance

Tor hidden-service - IRC.CyberGuerrilla

Tor Socks5: 9050 - Host: 6dvj6v5imhny3anf.onion - Port: 6697 - SSL
Webchat #OpNewBlood
Libertad y privacidad - El Proyecto Tor crea y distribuye herramientas libres que permiten a periodistas, activistas de Derechos Humanos, diplomáticos, hombres de negocios o a cualquier otra persona utilizar Internet sin ser vigilados "online" por gobiernos o empresas.

Anonymous t-shirt

Anonymous T-Shirts
Camiseta, Sudadera con capucha
Tails
Anonimato online y elusión de censura
Tor Browser
Tor Browser
Libertad y privacidad
NordVPN
NordVPN
Protegeix la seva privacita